Abningstider
FRANSK AFFÆRE VIL FINDE STED I 2017

På Fransk Affære vil du opdage alle de bedste franske drikkevarer: vin og champagne selvfølgelig, men også naturligt mousserende mineralvand og ganske særlige teer. Du kan smage – eller vælge at købe nogle med hjem. Hvis du elsker bobler, så kan du hygge dig i vores Champagne-bar. Tag et kig på nogle af vores udstillere:

La cave vinimport er specialiseret i Biodynamisk/Økologisk vine fra egen import.

Ludovic Riauté (nomineret 2 gange som bedste sommelier i Danmark) er også salgs direktør for hele Skandinavien af vindufte fra Jean Lenoir : www.lenez.com

http://www.lacave.dk

Den Franske Tehandel forhandler te i franske kvaliteter, og i særdeleshed te fra brandet Palais des Thés fra Paris. Produkterne fra Palais des Thés adskiller sig fra andre gængse te brands ved at have et direkte samarbejde med te plantager, hvilket sikrer at dit Palais des Thés produkt altid er af højeste kvalitet og tilegnet under miljø venlige og ordnede forhold.

http://www.denfransketehandel.dk

BECHS - Håndplukkede Vine & Delikatesser, som indtil september 2013 hed Jabeco Wine, er en engrosvirksomhed, der importerer vine og delikatesser fra det meste af verden. Disse produkter sælger vi så videre til HORECA og specialbutikker landet over. Alle vores producenter, og deres produkter, er håndplukkede fra rejser, smagninger og anbefalinger, igennem de seneste 30 år.

http://www.bechs.nu/

Ølagenterne har igennem en årrække importeret øl af højeste kvalitet fra Italien - og nu også fra Frankrig. Vi er en mindre familieejet virksomhed, der altid har sat vores kunder i fokus med høj service og gode produkter. Derfor er det med stolthed, at vi kan introducerer de fantastiske franske øl fra Brasserie du Mont Blanc i Danmark og sørger for, at de mest autentiske og bedste franske caféer og restauranter nu kan servere noget af det bedste af fransk ølkultur.

http://www.oelagenterne.dk

Lars Bjørn Vinimport har siden 1979 importeret og formidlet vin og spiritus til kvalitetsbevidste vinnydere over hele landet. En nøje udvalgt portefølje, båret af kærligheden til vin, og respekten for de producenter, som sætter deres vartegn i den forunderlige mangfoldighed der findes i vinens verden. Lars Bjørn Vinimport’s forretningsområder er foruden import af vin og spiritus, direkte salg til private gennem forretningen i Charlottenlund, webshop, samt salg og servicering af erhvervkunder.

http://www.lbvin.dkhttp://www.distilleries-provence.com/en

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten kæden Danmarks førende vinleverandør. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvine – lige fra hvidvin, rosévin og rødvin til hedvin og mousserende vine/champagne) – samt spiritus fra hele verden med nøgleleverandører i bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien og Chile.

http://www.hjhansen-vin.dk

Vingården Le Temps des Sages fra Luberon har vundet 28 medaljer i flere vinkonkurrencer og kan også tilbyde forskellige druetyper som 100% Viognier.

http://www.letempsdessages.com/

Champagnehuset André Goutorbe & Fils blev grundlagt i 1875 og tilbyder champagner med fantastiske kvalitetsdruesorter.

http://www.champagne-andre-goutorbe.fr/

Badoit® Sparkling Naturligt Mineralvand… ”Fine bubbles and subtle taste to enhance your fine dining experience”. Badoit® er et unikt produkt, som er frugten af et komplet naturligt miljø. Badoit® er en naturligt mousserende mineralvand, som er meget værdsat for sin unikke smag og dens overflod af bittesmå bobler.

Evian® Narturligt Mineralvand… ”Absolute purity from the heart of the French alps”. Live Young… Evian® på flasker siden 1826. Evians® naturlige renhed og den unikke balance af mineraler er skabt efter 15 års filtrering og mineralisering, urørt af menneskehænder, ingenting tilsat, ingenting fjernet.

http://www.danskkildevand.dk