Abningstider
FRANSK AFFÆRE VIL FINDE STED I 2017

Hvad er bedre end en lille fransk touch i dit hjem for at opleve den franske livsstil? Duft af lavender og olivenolie, ægte fransk antikt design eller flotte havemøbler… Måske bliver du inspireret!
Tag et kig på nogle af vores  udstillere:

Har du altid drømt om et Provence spisebord i tykt træ, eller franske havemøbler i jern, så vil du elske Luberon i Hørsholm. På Fransk Affære vil ejeren, Rikke Trad prøve at genskabe det rigtige miljø og stemning for sydfransk idyl som man fornemmer her på stedet.

http://www.luberon.dk

På Vores Marked er de små franske producenters passion for at lave naturlige produkter af den ypperste kvalitet og med respekt for gamle franske traditioner i højsæde. Vi importerer økologisk vin, fødevarer og Provencesæber direkte fra ca. 25 små franske producenter. På Vores Marked finder du de lækreste sæber fra Sæberiet Marius Fabre, der har lavet vegetabilsk sæbe siden 1900. Vi har et stort udvalg af økologiske lækkerier som chokolade, marmelader, valnødder og oliven. Endelig har vi masser af dejlige økologiske vine, der alle udtrykker terroir og vinbondens passion for netop hans appellation.

http://www.voresmarked.dk

”75 % af vores stemningsskift henover dagen er duft afledte”
Lampe Berger fra Paris har mere end hundrede års historie… En lille lampe med stor effekt - Det er takket være den patenterede katalytiske brænder at lamperne er i stand til at rense og parfumer luften indendørs, som ingen andre systemer. Fjerner optil 65 % af bakterier & nanopartikler fra luften.

Kom forbi os på messen vi sælger og demonterer lampen samt hele det store duftunivers fra Lampe Berger.

http://www.lampeberger-skandinavien.dk/

DURANCE fra Provence er kendt for sine top kvalitets produkter. Produkterne er for dem som ønsker rene, naturlige og fugtgivende cremer, sæber m.v.
Durance producerer i Grasse distriktet og bruge produkter fra de omkringliggende olivenlunde og lavendelmarker. Produkterne, som er mindst 95 % naturlige, fri for parabener, phenoxyethanol, sodium laureth sulfate, samt propylene glycol og ikke testet på dyr.
Durance er især kendt for sine naturlige rengøringsmidler til huset samt ikke mindst til vasketøjet her i Danmark. Vi har naturligvis et stor udvalg af disse med på messen.

http://www.durance-shop.co.uk/