Abningstider
FRANSK AFFÆRE VIL FINDE STED I 2017

Fransk Affære er en sanseoplevelse. Mens du går rundt i Docken, kan du dufte og smage nogle af de bedste franske delikatesser: ost, foie gras, charcuteri, chokolade, og lækre retter. Nogle af de bedste kokke vil være der til at dele deres passion med dig. Hvis du bliver sulten, vil vores Bistro byde dig velkommen til et dejligt måltid. Tag et kig på nogle af vores udstillere:

Sideløbende med at Daniel drev Le Saint Jacques, etablerede han import- og engrosvirksomheden Les Produits Gourmands de Daniel Letz, med det formål at importere og distribuere delikatesser og vine til sin egen og andre danske restauranter, såvel som et voksende publikum af kvalitetsbevidste kunder. Sidste skud på stammen er vin- og delikatessebutikken Letz Shop på den anden side af Sankt Jakobs Plads, der sidenhen har fået en søsterforretning på Teglgårdsstræde i København K. Varesortimentet består stort set af egen produktion eller egen import: Vine, oste, charcuterie, brød og selvfølgelig Daniels egen røgede laks Impérial.

http://www.letzshoponline.dk

L´éducation Nationale er en gammel kærlighedshistorie om den ægte franske bistro der møder de bonerte danskeretilbage i året 1992 – og stadigvæk i dag forfører til en aften i selskab med autentisk mad og vin over de ternede duge – og lader Pisserenden forvandle til et andet Paris. Den galliske hane galer på 20. år – og stadigvæk til melodien om, at de gamle franske klassikere skal man vel ej røre og omfortolke – for heri ligger hele kulturskatten, minderne og genkendelsens berusende smag – må man sige den nationale uddannelse!

http://www.leducation.dk

Lentz´ håndlavede Pâte de fruit og karameller er en udsøgt kombination af passion, personlighed og perfektion. Alle vores karameller er bløde. Der er ikke tilsat konserveringsmiddel, farve, aroma eller andre sjove ting – kun rene råvarer. Den smør som vi bruger er fra Isigny Ste Mere i Frankrig hvor den bemærkelsesværdigt lækre naturlige smør er produceret siden det 16. århundrede. Karamellerne er selvfølgelig håndkogt i vores kobbergryder. Kobber og smør blandet sammen giver en fantastisk karamel. Det er den helt rigtige måde at koge karameller på.

http://www.lentzcph.com/

La France Shop sætter smag på Frankrig. I vores internetbutik fører vi delikatesser fra foie gras og paté til marmelade og chokolade samt kvalitetsvarer fra køkkenudstyr til tørklæder – og meget mere med autentisk fransk atmosfære. Det er nemt at handle i www.lafrance-shop.dk – og du får varerne lynhurtigt. Vores score er 9,5 på Trustpilot. La France Shop blev startet af La France, det danske magasin om Frankrig – og sammen bringer vi dig hele Frankrig lige til døren.

http://www.lafranceshop.dk

”Corinnes Gæstebud” eller madfrafrankrig.dk er en lille butik på Østerbro med udvalgte varer og specialiteter fra små producenter i Frankrig. Navnet er selvfølgelig inspireret af Karen Blixens ”Babettes Gæstebud”, fordi det handler om glæden ved kvalitet og raffinement. Jeg importerer selv varerne, mest fra min hjemegn Vendée, lige syd for Bretagne. Her er et dejligt solrigt klima til landbrug og fiskeri, og de lokale producenter har respekt for råvarerne og tradition for nænsom forarbejdning. Samtidig er interessen for finere madlavning og kvalitetsvin udbredt i området.

http://www.madfrafrankrig.dk

http://www.legourmand.dk/

Velkommen til vores verden af fascinerende Franske oste!
I vores store sortiment af franske kvalitets oste finder du, alt hvad hjertet begærer af kendte brands, som fx: Géramont; cremede hvidskimmel- og rødkitoste ● Saint Agur; aromatisk og cremet blåskimmelost ● Fol Epi; lækker og nøddeagtig ost i fristende store skiver ● Papillon; den ægte Roquefort produceret på traditionel vis ● Tartare; skøn flødeost og lækre snackbidder ● Le Rustique; autentisk Camembert fra Normandiet - og mange mange flere.
Alle vores oste er fremstillet med stolthed af erfarne ostemestre på vores egne mejerier i hele Frankrig - lige fra den traditionelle Camembert fra Normandiet i nord, til den berømte Roquefort fra Pyrenæerne i syd.

Besøg Savencias stand på Fransk Affære, smag på alle de skønne franske oste og få inspiration til at gøre din hverdag lidt mere fransk. Du kan også købe et udvalg af vores oste, til en rigtig god pris, og få lidt fransk forkælelse med hjem til weekenden.

http://www.folepi.dk
http://www.quiveutdufromage.com

http://www.geramont.dk

Ma Poule har et bredt udvalg af friske varer, fine franske oste, charcuterie, fjerkræ, foie-gras, confit de canard, vin og øl. Hver uge importerer vi direkte fra små producenter i Frankrig til de to butikker: Ma Poule i Torvehallerne i København og Ma Poule i Mathallen i Oslo. Udvalget af varer er baseret på mere end 10 års erfaring fra markeder i London, især fra Borough Market, hvor ejeren Edouard Cazazian har arbejdet.

Vores filosofi er at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris og en venlig fransk kundeservice. Edouard Cazazian har skabt den originale confit de canard-sandwich, som kun fås hos Ma Poule - og som muligvis er den bedste sandwich i Skandinavien!

http://torvehallernekbh.dk/content/ma-poule

Frenchy og Voulez-vous er to franske cafeer med ambitioner om at skrive et nyt kapitel i fransk restauration i København - et kapitel som omhandler afslappet caféhygge med et bankende gastronomisk hjerte.

Begge cafeer er ejet af unge franske mennesker og byder på dejlige frisklavede specialiteter samt kaffe og kage i en hyggelig fransk atmosfære.

http://www.frenchy.dk/http://www.voulezvous.dk/

Kalu er specialister i fjerkræ, og sortimentet spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter til det eksklusive, franske Bressefjerkræ. Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for fersk kød, charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste. Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment. For os er det vigtigt at kende råvarernes historie og tilblivelsesproces, og Kalu arbejder kun med leverandører, der går lige så meget op i kvalitet, hygiejne, smagsoplevelser og den gode historie, som vi selv gør.

http://www.kalu.dk

Franske Specialiteter er et lille firma der importerer gastromiske produkter fra mange forskellige steder i Frankrig. Vi importerer primært fra mindre familie virksomheder der producerer høj kvalitetsprodukter. Du kan finde vores produkter i specialitets og delikatesse butikker rundt omkring i Danmark. Blandt vores importerede produkter finder du blandt andet: Foie gras, paté, sardiner, tapenade, oliven olie, vineddike, chocolade etc.

http://franske.dk

http://fiskerikajen.dk

http://restaurant-gosp.dk

http://www.gourmandiet.dk