Abningstider
AFFAIRE FRANÇAISE AURA LIEU EN 2017

Désolé, cette page n’est disponible qu’en danois.

Après une journée d’immersion française à Docken, vous risquez d’en vouloir plus… vous pourrez prévoir vos voyages en France et dans les îles françaises! Si vous voulez les meilleurs conseils pour visiter des lieux étonnants et originaux, demandez aux exposants de Fransk Affære. Jetez un œil à la liste de nos exposants:

Air France er tilstede på Fransk Affære 2014.

Kom hen til vores stand og få seneste nyt, gode tilbud og deltag i sjove konkurrencer.

Air France kan bringe dig til mere end 25 destinationer i Frankrig fra Paris - Charles de Gaulle.

http://www.airfrance.dk

HotelsT er en familievirksomhed af seks hoteller, fem i Paris og en i Siena. Vi tilbyder en venlig, hyggelig og kreativ atmosfære i en raffineret og detaljeret indkvartering. Vores hoteller viser ekstraordinære genstande og kunstværker fra hele verden. Med deres unikke karakter kombineret med deres usædvanlige steder i hjertet af det historiske Paris (Saint-Germain des Prés og 8. arrondissement) er disse hoteller den perfekte parisiske eskapade, som vores gæster vil huske og dele med deres venner og familie.

På Fransk Affære vil HotelsT stå klar med en hyggelig salon der har pejs og hvor gæsterne kan lære mere om vores hoteller. HotelsT vil vise stykker af "en vogue" danske designere og der vil være fantastiske danske jazzmusikere til at optræde - en inspiration til at rejse i HotelsT filosofi. I samarbejde med Air France vil det viste tilbud blive udbudt med op til 50% rabat på særlige ophold i Paris.

http://www.relais-monceau.com/en/