Abningstider
AFFAIRE FRANÇAISE AURA LIEU EN 2017

Désolé, cette page n’est disponible qu’en danois.

Qu’est qu’un chef sans ses ustensiles de cuisine ? Venez découvrir le design francais et l’art de la table!
Jetez un œil à la liste de nos exposants:

I næsten 200 år har den franske porcelænsproducent Pillivuyt fremstillet porcelæn i absolut særklasse. Pillivuyts grundlæggende filosofi er at fremstille og udvikle produkter af højeste kvalitet til alle, der sætter pris på kvalitet i køkkenet og æstetik på bordet. Pillivuyts porcelæn er modstandsdygtig over for stød og slag og tåler termisk chok – fra fryser direkte til ovn (-30°C til +350°C). Porcelænet er ovnfast og alle fladbundede artikler kan tilmed bruges på gaskomfur og grill.

http://www.pillivuyt.dk

Bron-Coucke er en fransk virksomhed, der fremstiller køkkenudstyr. På Fransk Affære vil ejeren Didier Coucke præsentere "la guillotine à saucisson" et genialt værktøj til at skære tørre pølser, saucisson eller chorizo i perfekte, tynde skiver. Kom og tag et kig på det !

http://www.bron-coucke.com/version_gb/

Køkkentøjsbutikken POT&PANDE har gennem mere end 40 år haft sin faste adresse på Ordrupvej i Charlottenlund nord for København. Butikken blev kendt blandt kulinarisk begejstrede i hele landet allerede fra den åbnede i 1967. Som det første sted i Danmark kunne man her købe ægte fransk køkkengrej, lertøj, jerngryder etc.

Hos POT&PANDE på Fransk Affære får du 20% på de BUYER og Mauviel pander og gryder, og på udvalgte OPINEL knive.

http://www.potogpande.dk

Den oprindelige Opinel-kniv er en ægte design-klassiker. I Frankrig er Opinel et slags synonym på lommekniv. Alle har en. Den er solgt i millionvis, og hædret som værende blandt de 100 smukkeste produkter i verden. Den er udstillet på nogle af verdens kendteste museer for f.eks. New Yorks Museum of Modern Art, og her hædret som et designmæssigt mesterværk, der har trodset tiden.

http://www.opinel.com/uk