Abningstider
FRANSK AFFÆRE VIL FINDE STED I 2017

Hvad er en kok uden sin køkkentøj ? Kom og oplev ægte franske design og den smukke “art de la table” og bring et stykke af det franske køkken med hjem! Tag et kig på nogle af vores  udstillere:

I næsten 200 år har den franske porcelænsproducent Pillivuyt fremstillet porcelæn i absolut særklasse. Pillivuyts grundlæggende filosofi er at fremstille og udvikle produkter af højeste kvalitet til alle, der sætter pris på kvalitet i køkkenet og æstetik på bordet. Pillivuyts porcelæn er modstandsdygtig over for stød og slag og tåler termisk chok – fra fryser direkte til ovn (-30°C til +350°C). Porcelænet er ovnfast og alle fladbundede artikler kan tilmed bruges på gaskomfur og grill.

http://www.pillivuyt.dk

Bron-Coucke er en fransk virksomhed, der fremstiller køkkenudstyr. På Fransk Affære vil ejeren Didier Coucke præsentere "la guillotine à saucisson" et genialt værktøj til at skære tørre pølser, saucisson eller chorizo i perfekte, tynde skiver. Kom og tag et kig på det !

http://www.bron-coucke.com/version_gb/

Køkkentøjsbutikken POT&PANDE har gennem mere end 40 år haft sin faste adresse på Ordrupvej i Charlottenlund nord for København. Butikken blev kendt blandt kulinarisk begejstrede i hele landet allerede fra den åbnede i 1967. Som det første sted i Danmark kunne man her købe ægte fransk køkkengrej, lertøj, jerngryder etc.

Hos POT&PANDE på Fransk Affære får du 20% på de BUYER og Mauviel pander og gryder, og på udvalgte OPINEL knive.

http://www.potogpande.dk

Den oprindelige Opinel-kniv er en ægte design-klassiker. I Frankrig er Opinel et slags synonym på lommekniv. Alle har en. Den er solgt i millionvis, og hædret som værende blandt de 100 smukkeste produkter i verden. Den er udstillet på nogle af verdens kendteste museer for f.eks. New Yorks Museum of Modern Art, og her hædret som et designmæssigt mesterværk, der har trodset tiden.

http://www.opinel.com/uk